koulutus kirjastoille

Sanaston lupavalikoima ja ajankohtaiset asiat kirjastoille

Hosted by
Sanasto ry
H
Heini Eskelinen-Räsänen and
M
Maija Lielahti
September 23rd | 10:00 EEST | Show in my timezone
logo

Koulutuksen sisältö

Sanaston lupavalikoima

Milloin kirjasto tarvitsee luvan kirjallisuuden käyttöön? Mitä luparatkaisuja Sanasto tarjoaa? Webinaarissa käydään tiiviisti läpi kaikki olennainen, mitä kirjastojen tulee tietää kirjallisuuden käytöstä ja luvista. Aikaa varataan myös osallistujien kysymyksille.

Sanaston asiantuntijat kouluttavat

Webinaarin vetävät Sanaston yhteiskuntasuhde- ja lupakehitysasiantuntija Heini Eskelinen-Räsänen sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Maija Lielahti.

Ajankohtaiset asiat

Käymme läpi kirjastojen verkkoluvan ajankohtaisen tilanteen ja kerromme luvanhakua helpottavasta uudesta "Sanaston edustamat tekijät" -listauksesta. Vastaamme myös näitä koskeviin kysymyksiin. 

Webinaari kirjastoille

Koulutus on suunnattu kirjastoille. Webinaarin voi katsoa myös jälkikäteen tallenteena 30 päivän ajan.


Mikäli sinulla on ongelmia webinaariin ilmoittautumisessa, otathan yhteyttä Heiniin, heini.eskelinen-rasanen@sanasto.fi. Voimme tarvittaessa manuaalisesti lisätä sinut osallistujalistalle mukaan.

about

Sanasto


Sanasto on vuonna 2005 perustettu kirjallisuuden tekijänoikeusjärjestö. Edustamme yli 17 000 kirjallisuuden tekijää. Haluamme mahdollistaa kirjallisuuden tekijöiden luovan työn ja tarjota käyttäjille toimivia lupia kirjallisuuden helppoon käyttöön.

September
23
Monday
September 23rd
10:00 EEST
Webinar is starting in
4
days
5
hours
41
minutes
26
seconds